Kampina Staete

Lodge | Groot

 
Availability and Price
 

Location

Netherlands, North Brabant, Oisterwijk
 

Amenities

  1. Toilet
  2. Wastafel
  3. Douche
  4. Loungestoelen
  1. Gezellige eethoek
  2. Inductie kookplaat
  3. Vaatwasser
  1. Tweede slaapkamer met stapelbed
  2. Slaapbank voor kind(eren)
  3. Tweepersoonsbed(den)
 

Description

De echte keukenprinsen en prinsessen kunnen hier een heerlijke maaltijd koken. De lodges zijn voorzien van airco zodat je de hete zomeravonden doorkomt, maar dat kan natuurlijk ook op het heerlijke terras met loungestoelen.

De lodge is een hip en comfortabel huisje. Het heeft twee slaapkamers waarvan een een tweepersoonsbed heeft en de ander een ruim stapelbed. ( 90x 200) Kom je met kinderen? De bank kun je ook nog omtoveren tot slaapplek. Afwassen doen we natuurlijk niet in de vakantie dus de keuken is voorzien van een vaatwasser. Verder kan natuurlijk een koelkast, inductiekookplaat, dolce gusto en waterkoker niet ontbreken.

23 reviews


  1. 9.6

    Geweldige locatie en leuk huisje. Was erg rustig.

    January 2023 - Janneke d.

  2. 9.8

    Locatie en sfeer park.

    December 2022 - Yvonne S.

  3. 9.8

    modern ingericht huisje, knusse lokatie en je kunt er heerlijk wandelen in de boosen en rond de vennen

    November 2022 - E M.

  4. 10

    Heerlijke plek! Mooi en schoon huisje, fantastisch ontbijt (écht heel veel en leuke paas extraatjes). De kinderen (en wij) wilde niet meer naar huis! Genoten, we komen zeker nog eens terug.

    April 2022 - Dimphy v.

  5. 9.2

    Prachtige plek met een verblijf dat van alle gemakken is voorzien

    March 2022 - Nathalie V.

  6. 10

    Ligging in het bos. De rust. De combi van natuur en comfort.

    November 2021 - Jeske P.

  7. 10

    No review left

    October 2021 - Laurien W.

  8. 10

    Prachtige Lodge op een geweldig park, bijzonder mooie omgeving! Heerlijke dagen gehad met ons gezinnetje. Enorm bedankt voor jullie gastvrijheid en service! Echte aanrader!!

    October 2021 - Manel V.

  9. 10

    topper van alles ,heerlijk genoten!

    September 2021 - Bianca V.

  10. 9

    Het park is zo mooi verzorgd. Tuinen zijn prachtig aangelegd, huisjes smaakvol ingericht. Lekker klein en persoonlijk.

    August 2021 - Noortje B.

  11. 10

    De ligging midden in het bosgebied & de persoonlijke aandacht.

    August 2021 - Eline P.

  12. 9.2

    De ligging en omgeving.

    August 2021 - Debby S.

  13. 9.6

    Vriendelijke gastvrouw, uiterst behulpzaam om het de gasten naar de zin te maken. We hebben genoten van het verblijf en komen zeker vaker terug.

    July 2021 - Hans V.

  14. 9.4

    No review left

    July 2021 - Melanie V.

  15. 10

    - zeer fijne persoonlijke gastvrijheid; voelde ons thuis - omgeving bijzonder mooi - veel kinderfaciliteiten in de buurt (vele speeltuinen incl terras) - helemaal tot rust gekomen! Aarden is goed gelukt :-).

    May 2021 - Stefanie M.